parallax background

BOX van de WEEK | Week 51 | Pink Floyd – The Later Years 1987 – 2019 (Superdeluxe Edition)

ALBUM van de WEEK | Week 51 | Danny Vera – Pressure Makes Diamonds (Live)
12 December 2019
FILM van de WEEK | Week 51 | Stuber
12 December 2019
9200000119346360_1

Pink Floyd

The Later Years 1987-2019


In de box is o.a. het album 'A Momentary Lapse of Reason' terug te vinden. Deze uitgave is ge(re)mixt door David Gilmour en Andy Jackson met speciale aandacht voor Richard Wrights keyboard arrangementen en ze namen samen met Nick Mason nieuwe drumpartijen op. Daarnaast bevat de box meer dan zes uur aan nooit eerder uitgebrachte audio- en videomateriaal. Deze zijn afkomstig van de albums 'A Momentary Lapse of Reason', 'The Division Bell' en 'The Endless River'.

Daarbij vindt men in de collectie nooit eerder uitgebrachte audio- en videobeelden van Pink Floyds concerten in Wenen (1989) en Knebworth (1990). Ook zitten er in de collectie een DVD en Blu-Ray met beelden van Pink Floyds laatste optreden met de leden David Gilmour, Nick Mason en Richard Wright (2007 Syd Barett Tribute Concert).

De box wordt compleet gemaakt met audio- en videomateriaal van de Pulse repetities, de full-length Ian Emes film van 'The Endless River', een zestig pagina's tellend fotoboek, replica's van tour programma's, posters en een geheel nieuw songtekstboek.
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *