parallax background

SERIE van de WEEK | Week 51 | Supernatural (Seizoen 14)

FILM van de WEEK | Week 51 | Stuber
12 December 2019
Nieuwe Releases Week 51
12 December 2019
9b8bead1-8140-4c01-8c13-89707de71197

Supernatural (Seizoen 14)

Ontwikkeld door Eric Kripke
met Jensen Ackles, Jared Padalecki en Misha Collins


De huiveringwekkende reis van de gebroeders Winchester in het hart der duisternis gaat verder in seizoen viertien van Supernatural. Sam en Dean namen het eerder al op tegen monsters, demonen, de hemel en de hel. Maar in seizoen dertien stuitten de Winchesters op een angstaanjagend alternatief universum: een apocalyptische wereld waarin zij nooit zijn geboren. Onderwijl trainden ze Jack, zoon van Lucifer, en probeerden ze hun moeder, Mary Winchester, te redden. De eindstrijd met Lucifer en de aartsengel Michael veranderde de levens van de Winchesters voorgoed en leidde zelfs tot een nog grotere bedreiging voor Sam en Dean. Nu zijn de jongens terug en ze zetten alles op het spel voor hun geliefden in twintig bloedstollende nieuwe avonturen, inclusief een historische 300e aflevering met een Winchester-familiereunie die je nooit meer zult zien.

- ★★★★☆
- 8,4/10

 
 

Comments are closed.