parallax background

SERIE van de WEEK | Week 6 | Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen (Seizoen 2)

FILM van de WEEK | Week 6 | Dolor y Gloria
30 January 2020
Nieuwe Releases Week 6
30 January 2020
9200000120220070

Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen (Seizoen 2)

Ontwikkeld door Martin van Waardenberg
met Kees Hulst, André van Duin en Olga Zuiderhoek


Hendrik Goren heeft een jaar lang geen pen aangeraakt. Uitgeschreven was hij, na de dood van z'n geliefde Eefje. Het beetje glans dat Omanido nog aan het leven gaf, verdween nadat zij uit het leven weggleed. Maar wanneer Hendrik Eefjes oude computer krijgt, besluit hij de draad weer op te pakken. Hendrik begint weer te schrijven. Wachten op de dood kan altijd nog! En samen met Evert, Edward, Graeme, Ria, Antoine, Grietje en Leonie besluit Hendrik ook z'n rebellenclub Omanido nieuw leven in te blazen. Dit is hard nodig, want Stelwagen lijkt nogal wat plannen te hebben met het verzorgingstehuis...
De Omanido's richten een bewonerscommissie op, maken nieuwe vrienden, plannen mooie uitjes, maken weer veel trammelant en gaan eindelijk op dat wijnreisje naar Frankrijk. Een reis die Eefje al helemaal had gepland... Hendrik en zijn Omanido's zijn terug, en hoe! Zolang er leven is, gaan zij door.

- ★★★★☆
- 8.2/10

 
 

Comments are closed.