parallax background

SERIE van de WEEK | Week 7 | Downton Abbey (The Movie)

FILM van de WEEK | Week 7 | Joker
5 February 2020
Nieuwe Releases Week 7
5 February 2020
9200000122797560

Downton Abbey (The Movie)

Ontwikkeld door Michael Engler
met Hugh Bonneville, Jim Carter en Michelle Dockery


Engeland, herfst 1927. Anderhalf jaar na de gebeurtenissen uit de serie gaat de Britse koning George V met zijn gevolg een rondreis door Yorkshire maken, waarbij hij wil overnachten op Downton Abbey. Na bekend worden hiervan wordt er op Downton Abbey meteen hard gewerkt aan het voorbereidingen van dit koninklijke bezoek en wordt zelfs de hulp van de gepensioneerde butler Charles Carson ingeroepen om alles vlekkeloos te laten verlopen. Maar dit bezoek is niet zonder risico’s. Immers, familielid Tom Branson is een Ierse rebel en de staf van de koning wil de taken van het personeel van Downton Abbey overnemen, wat zij zeker niet zullen accepteren. En dan zit er in het gevolg van de koning nog een familielid van de Dowager Violet Crawley, waarmee zij nog een geschil heeft over een erfenis. Zal dit straks uitgevochten worden…?

- ★★★★☆
- 7.5/10

Comments are closed.