parallax background

SERIE van de WEEK | Week 8 | His Dark Materials

FILM van de WEEK | Week 8 | Boyz n the Hood
13 February 2020
Nieuwe Releases Week 8
13 February 2020
9200000128631569

His Dark Materials

Ontwikkeld door Dan McCulloch
met Dafne Keen, Ruth Wilson en James McAvoy


Lyra Belacqua, een wees, leeft in een parallel universum waarin wetenschap, theologie en magie met elkaar verweven zijn. Lyra's zoektocht naar een gekidnapte vriend onthult een sinister complot van gestolen kinderen en verandert in een zoektocht om een mysterieus fenomeen te begrijpen dat Dust wordt genoemd. Ze wordt vergezeld op haar reis door Will Parry, een jongen die een mes bezit dat vensters tussen werelden kan snijden. Terwijl Lyra de waarheid over haar ouders en haar voorspelde lot ontdekt, raken de twee verwikkeld in een oorlog tegen hemelse machten die zich over vele werelden uitstrekt.

- ★★★☆☆
- 8.0/10


 
 

 

Comments are closed.