Nieuwe Releases Week 8
13 February 2020
ALBUM van de WEEK | Week 9 | Ozzy Osbourne – Ordinary Man
20 February 2020
 
VERKOOPMEDEWERKER ENTERTAINMENT (13-32)

Verkoopmedewerker bij FAME Megastore
Wil jij flexibel werken en als Verkoopmedewerker aan de slag bij FAME? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?
FAME is geboren uit liefde voor muziek. Ooit bedoeld als een tempel voor rock, funk, soul, R&B, punk, klassiek, pop, ska en alle andere fijne stromingen in de muziek. Waar je entertainment zegt, denk je ook aan film. FAME heeft vanaf het begin ook de schoonheid van het witte doek omarmd en een sterke reputatie opgebouwd in het aanbod van film. Als onderdeel van de Media Markt/Saturn Groep en met een vernieuwde locatie in dé cultuurstad van Nederland - Amsterdam - heeft FAME een ontzettend sterk fundament voor de komende decennia. Naast de ruim 15.000 loyale klanten is FAME er ook voor de ontdekkende (jonge) muziek- en filmliefhebber.

Wat ga je doen?
Voornamelijk verkopen!
Verkopen van entertainment producten en services. Op enthousiaste en unieke wijze weet jij de klant actief aan te spreken en deze met jouw expertise te helpen in het maken van hun keuze. Afgestemd op hun wensen en behoeften, voorzie jij hen van het beste advies en laat jij de klant met een meer dan tevreden gevoel naar huis gaan. Onze winkel willen wij natuurlijk wel netjes en aantrekkelijk houden. Samen met jouw collega’s zorg je dan ook voor een geordende afdeling en weet je de producten op creatieve wijze te presenteren.

Interesse?
Je werkt met jonge gemotiveerde collega's met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid, waar medewerkers worden gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen. Naast een fantastische werksfeer bieden wij:
- een leuk salaris;
- flexibele uren van 13 tot 32 uur per week;
- werken is mogelijk doordeweeks, in de avonden én het weekend;
- aantrekkelijke personeelskorting!

Ben jij de ideale kandidaat?
Beantwoord de volgende vragen in je sollicitatie;

– Hoeveel uur per week zou je kunnen werken? -
– Welke dagen en tijden ben je beschikbaar en welke dagen niet? -
– Hoe voel je je erbij om klanten aanvullende producten en diensten aan te bieden? -
– Hoe is jouw kennis van games en game consoles? -
– Heb je ook nog kennis van muziek en film? -
– Heb je al vakantie(s) gepland staan? Zo ja, wanneer? –

Contact:
t.a.v. Dani Iglesias
dani@fame.nl
FAME Megastore/MediaMarkt Amsterdam Centrum BV
Oosterdokskade 67
1011 DL Amsterdam
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *